Geschiktheidstest

Uw woning of pand is technisch geschikt voor een zonneboiler en/of zonnepanelen, u wilt energie besparen en bijdragen aan duurzaamheid en u woont in de regio, dan nodigen wij u uit om ons te bellen of te mailen.

Wij checken uw gegevens, vooral op de technische mogelijkheden, en nodigen u uit voor een demonstratie, waarbij u een werkend systeem ziet.

Na informative uitgewisseld te hebben, krijgt u van ons een prijsindicatie,  waarna een inspectie van ons aan uw pand plaats vind, en u van ons een all-in offerte krijgt.

Mocht deze u bevallen, dan installeren we de zonnecollector/boiler en de communicatie met de cv combiketel, en bij zonnepanelen/omvormer  met de meterkast en via WIFI monitoring.

We testen het systeem, zodat u het ziet werken. Tevens zullen we u instrueren waar u op moet letten, wat de getallen in de display/computer betekenen en wanneer u ons kunt bellen.

We werken op een simpele wijze, houden van duidelijkheid en willen de relatie bestendigen.

Wanneer we u verleid hebben tot een energiebesparing met een zonneboiler of zonnepanelen, willen we u graag naar de volgende stap begeleiden; warmtepompen?